Fusce sollicitudin massa at enim hendrerit pulvinar

Donec quis sodales nunc. Vestibulum accumsan nisi a felis posuere vitae volutpat leo semper.

Fabian Hedlund

Fastighetsmäklare, Juridisk assistent
Mobil: 073 310 00 27
fabian@maklaremustonen.se

Om Fabian

Efter att ha sålt både fastigheter och bostadsrätter i hela nästan hela Storstockholm samt i innerstan vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Dagens marknad kräver både tålamod och fingertoppkänsla och att kunna anpassa sig till särskilda köparskaror. Jag har byggt upp en bred erfarenhet av att möta människor i olika situationer och levererar alltid en personlig produkt som är kvalitetssäkrad.

Jag har tidigare jobbat under en välkänd mäklarkedja och jag valde att byta företag för att dels kunna utvecklas, dels för att kunna ge mina uppdragsgivare vad jag anser är den bästa mäklartjänsten!
De flesta mäklartjänsterna ser nästan likadan ut, det jag kan erbjuda, genom min arbetsgivare är helt unikt. Jag arbetar sida vid sida med en jurist som har över 40 års erfarenhet av områdena arvsrätt, skatterätt, avtalsrätt och fastighetsrätt och att min mäklartjänst kombineras med dessa kompetenser ger dig som kund både ett försprång, men också en trygghet. Förutom den juridiska expertisen maximerar jag din bostads marknadsföring både i lokaltidningen där din bostad finns, men också på hemnet i form av tilläggstjänster utan extra kostnad. Detta ger garanterat fler spekulanter till din bostad!

Varför chansa när det gäller ditt livs största affär? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Antti Mustonen

Jurist och ägare
Telefon: 08 590 911 40, Mobil: 070 598 44 87
antti@juristmustonen.se

Om Antti

Jag har varit privatpraktiserande jurist och drivit egen byrå sedan 1978. Från att ha varit ombud, både privat och i domstolar, i tvistemål (skilsmässor, vårdnadstvister, arvstvister med mera) är mitt nuvarande verksamhetsområde dödsboförvaltning ofta som testamentsexekutor.

Jag sköter allt i ett dödsbo såsom:

  • Kontakter med begravningsbyrå
  • Betalar dödsboets räkningar
  • Kontakter med banker, skattemyndigheten och övriga myndigheter
  • Säljer dödsboets bostad (villa, bostadsrätt) med egen mäklare
  • Upprättar bouppteckning och arvskifte
  • Gör dödsboets skattedeklaration

Jag upprättar även testamenten, samboavtal, framtidsfullmakter, gåvobrev, äktenskapsförord, bodelningsavtal och andra juridiska dokument samt även deklarationer och övrig skatterätt.