Dagsländevägen 25

Upplands Väsby 4 595 000 kr utgångspris

Yteffektivt och fristående suterränghus i familjevänligt område!

Sällan till salu, passa på! Längst ut på lugn gata som löper genom familjeidyll ligger detta fristående och insynsskyddade suterränghus. Utanför huset ligger gatans vändplats vilket gör att trafiken är minimal, dessutom ligger Dagsländevägen inne i ett av Frestas husområden, vilket ger trygghet och familjevänlighet. På fastigheten finns ett trädäck i västerläge och en uteplats samt en trädgård i österläge. Huset är välplanerat och kan inrymma 4 ostörda sovrum om man så skulle behöva. Ett badrum på vardera våningen varav det ena är helkaklat och modernt och har en tillhörande bastu, dessutom finns här en fullt utrustad tvättstuga och ett förråd.

Husets kök/matplats och vardagsrum är i dagsläget avdelat med vägg, men här kan man om man så önskar ta ned väggar för att få en öppnare och ljusare planlösning. Husets baksida har både en lättskött trädgård och en trädäckad uteplats med tak som med mindre åtgärd går att glasa in. Trädgården har en gräsmatta och är omringad av rabatter som ligger intill sluttning. Fresta är ett av de mer familjevänliga områdena i Upplands Väsby, här bor man naturnära och man har promenadavstånd till förskola, skola och idrottsplatser. Härifrån går bussar till Upplands Väsby station och både infra city och Väsby C ligger på behagligt bilavstånd. Missa inte denna chans!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Planlösning

Antal rum 4 varav 3-4 sovrum
Boarea 114 kvm. taxeringsinformation

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Hall: Välkomnande entré med direkt anslutning via trappa till nedervåning och trappa till övervåning. Gott om plats för avhängning på hatthylla vid ytterdörren.

Nedervåning:

Sovrum: Insynsskyddat master bedroom med plats för stor dubbelsäng och nattduksbord.
TV- rum: Tidigare var detta rum avdelat i två mindre sovrum men idag tjänar utrymmet som TV-rum. Här inne ryms TV-bord, soffa, TV- bänk, stor garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Intill TV-rummet finns ett rymligt förråd.

Badrum/ Bastu: fräscht badrum med behagliga färgval på kakel och klinker som smälter samman med badrumsmöblerna. Badrummet är avdelat med en smart skiljevägg mellan toalettstol och duschhörna. Ingången till bastun finns bredvid duschen, här inne ryms upp till tre personer. Badrummet är utrustat med WC-stol, duschhörna, handfat, kommod, förvaringsskåp, bastu, golvvärme och spotlights.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med gott om förvaring i skåp och lådor samt gott om arbetsyta på två arbetsbänkar. Tvättstugan är utrustad tvättmaskin, torktumlare, vask, mangel. Här inne finns husets varmvattenberedare.

Övervåning:

Kök: Stort och rymligt kök med köksö som ljusläggs av 2 stora fönster i västerläge. Här inne finns också en stor matplats invid rivningsbar vägg. Denna kan man låta riva för en öppen och social planlösning. Köket är utrustat med stor kyl och frys (2016), diskmaskin (2016), ugn, spis, fläkt och diskho med avrinningsyta.

Badrum: mindre badrum med plastmatta och våtrumstapet med fönster för goda vädringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med WC-stol, handfat, spegelskåp och dusch bakom skjutdörrar.

Sovrum/ kontor: Rymlig sängkammare som idag nyttjas som hemmakontor. Här inne kan en stor säng och ytterligare förvaringsmöbler inrymmas. Tapetserade väggar parkettgolv.

Vardagsrum, insynsfritt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt altandörr mot baksida. Här inne ryms en stor soffgrupp, TV bänk samt TV-bord. För den som vill kan utrymmet närmast altanen byggas in för att göras om till ytterligare ett sovrum, för den familjen som behöver det.

Altan och uteplats: stor uteplats med tak på trädäck med utrymme för både stor utemöbelgrupp och hammock. Altanen går att glasa in för den som vill. Utanför altanen finns en lättskött trädgård som tidigare varit bevuxen med 4 stora träd. De är borttagna sedan 2 år tillbaka vilket gjort trädgården både ljusare och mer lättskött. Trädgården möjliggör plantering av allsköns växter och blomster och ger de boende möjlighet att njuta av dagssolen.

Byggnad

Typ av byggnad Suterränghus
Boarea 114 kvm
Biarea 15 kvm
Byggnadsår 1975
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt el samt luftvärmepump

Ekonomi

Pris 4 595 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 927 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 598 000 kr
Värdeår 1975
Summa inteckningar 1 294 000 kr
Driftkostnad 41 560 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 18 000 kr
 • Vatten/avlopp: 6 980 kr
 • Försäkring: 7 180 kr
 • Hushållsström: 8 000 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1 400 kr

I posten VA ingår vatten, avfall och sophämtning. Energiförbrukningen är 20 000 kwh / år och pris per kilowattimme är beräknat till 1,3 kr.


Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 598 000 kr
 • Småhusmark: 1 329 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 387 kvm

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Gemensamhetsanläggning: Upplands Väsby Frestaby GA:8 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Upplands Väsby Frestaby GA:9 ändamål: Grönområden

  Planbestämmelser Stadsplan

  Bilder

  Fasad Trädgård baksida Badrum nedervåning Entré Trapphus Hall nedervåning Trapphus Hall nedervåning Badrum nedervåning Badrum nedervåning Badrum nedervåning Sovrum Sovrum TV-rum TV-rum Tvättstuga Matplats Kök Kök Kök Kök Matplats Hall övervåning Sovrum övervåning Sovrum övervåning Badrum övervåning Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Altan Altan Trädgård baksida Trädgård baksida Planritning Nedre plan Övre plan Trädgård baksida Farstutrapp Trädäck altan framsida Fasad

  Karta