Hasselbacken 11, 1 tr

Upplands Väsby 2 495 000 kr utgångspris

3:a möjlig 4:a med 25 kvm terrass och helkaklat badrum!

Väldisponerad och insynsfri terrasslägenhet om 97 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och access till kök. Denna lägenhet har en terrass på 25 kvm med ett väderstreck som ger sol under både dag och kväll! Tack vare terrassens storlek ryms här en stor matgrupp, solstolar, ett förråd samt stora blomlådor i vilka blommor och växter av olika slag kan planteras. Bostaden används idag som en trerummare men går att omdisponeras och göras om till en fyrarummare (se planritningar). Lägenheten är modernt disponerad och smart planerad med två sovrum mot lugn innergård, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. De sociala ytorna får dessutom ett generöst ljusinsläpp från en stor fönstergrupp och altandörrar i glas. I det fräscha och helkaklade badrummet kan du dessutom välja om du vill njuta av ett bad i badkaret eller vill ta en snabbdusch i den inglasade duschkabinen. Bostaden har gott om förvaringslösningar i flertalet garderober, klädkammare och externt förråd i samma byggnad som lägenheten. Allt detta finns i lummiga och gröna Brf Terrassen med god ekonomi och låga avgifter. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 97.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Månadsavgift: 6 032 kr/ mån Inkl. Värme, VA, digital- tv, bredband, förråd, bostadsrättstillägg

Hall: Klinkergolv och stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. Hallen är stor och rymlig och här finns gott om plats för avhängning och förvaring. I direkt anslutning till hallen finns gäst-WC och badrum.

Gäst WC: mindre toalett utrustad med spegelskåp, handfat, wc och vägghängt förvaringsskåp.

Badrum: Helkaklat och fräscht badrum i vitt kakel och vitgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med handfat, kommod, spegelskåp, wc, duschhörna bakom draperi, och tvättmaskin.

Sovdel: Bostaden inrymde vid nybyggnation 3 sovrum men tidigare ägare lät omdisponera lägenheten för att göra dess sovrum större (se planritning).

Sovrum: sovrum med insynsfritt fönster mot ostörd innegård. Här ryms en större enkelsäng, förvaringsmöbler och ett skrivbord.

Sovrum: stort master bedroom med fönster åt samma väderstreck som det mindre sovrummet. Här inne ryms en stor dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Intill sovrummet finns en stor klädkammare som gjorts om till en walk in closet med skjutdörrar i spegelglas. Walk in closet nås från sovrummet

Vardagsrum: enormt utrymme med stor fönstergrupp och två altandörrar i glas mot terrass. Tack vare de många fönstren är detta vardagsrum rikligt ljuslagt. Här inne ryms stora möbelgrupper, hyllor, tv-hörna och matgrupp. Rummet har tidigare varit uppdelat i två sektioner: en matsal och ett vardagsrum.

Kök: kompakt och fullt utrustat kök med altandörr mot terrassens inglasade del. Köket är i beige utförande med arbetsbänk i massivt trä, vitt kakel som stänkskydd och vitmålade väggar. Köket är utrustat med kyl/frys, dubbel diskho, mikrovågsugn, ugn/spis, fläkt och diskmaskin.

Terrass: från köket nås den underbara terrassen med en storlek på ca 25 kvadratmeter. Terrassen är uppdelad i en inglasad del och en öppen del. Här ute ryms en stor matgrupp, grill, solstolar och dessutom finns enorma blomlådor som möjliggör plantering av allsköns växter och blomster. Terrassen är även skyddad av en markis som går att veckla ut under de varmaste sommardagarna

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 97.5 kvm
Byggnadsår: 1980
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2009-02-26
Primärenergital: 144

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 71 i HSB Brf Terrassen i Upplands Väsby
Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 6032 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 200 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Andel i förening: 0.38338%

Uteplats

25 kvm terrass i sydvästligt läge

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Terrassen i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 716416-4415
Gatuadress: Hasselbacken 36
Postnummer: 19438
Ort: Upplands Väsby
Hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/terrassen/
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Brf Terrassen i Väsby bildades 1977 och förvärvade då fastigheterna Hammarby 8:11-8:20 med adresserna Hasselbacken 1-43. Samtliga byggnader är uppförda mellan åren 1978-1980. Fastigheten består av 10 huskroppar med totalt 305 lägenheter i storlekar från 63 till 125 kvm fördelat på 1-5 rum och kök. De flesta har terrass, några få har uteplats och 8 lägenheter är etagevåningar i två plan.

I föreningen finns bastu, gemensamhetslokal, friskvårds- och motionslokal, gym, snickarverkstad, tvättstuga, cykelrum, förråd samt vävstuga.

Föreningen har 4 stora tvättstugor på adresserna Hasselbacken 2 A, Hasselbacken 9, Hasselbacken 31 och Hasselbacken 40.
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 305
Antal hyresrätter: 1
Renoveringar: Inga större planerade renoveringar eller avgiftshöjningar.
För utförda renoveringar, se avnittet "händelser tidgare år " i årsredovisningen.
Parkering: I 6 av de 10 husen finns garage med totalt 294 p-platser, varav 9 MC-platser. Kostnad för parkeringsplats i garage är 260 kr / månad och nyinflyttade prioriteras i kön.
Tv och bredband: Digital- Tv med basutbud 21 kanaler samt bredband via Tele2/Comhem 250/50 Mbits/s med obegränsad datalagring i Tele2 cloud ingår i avgiften. Fastigheten är också ansluten till Bredbandsbolaget via fiber (100 Mbit).
Överlåtelseavgift: 1162
Pantsättningsavgift: 465
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Fasad Utsikt terrass v1 Terrass 1v Hall dubbel Wc dubbel Badrum Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Matplats Matplats Kök Kök Kök Kök Kök Terrass 1v Terrass 1v Terras 1v Terrass 1v Terrass1 v Terrass v1 Terrass v1 Terrass v1 aktuell planritning alternativ planlösning

Karta