Stallgatan 11 A, 2 tr

Upplands Väsby 2 500 000 kr utgångspris

Totalrenoverad 3:a (2021) med inglasad balkong

Ställer du höga krav på ditt boende? Vill du bo i en nyrenoverad lägenhet?

Denna 3:a om 76 kvm har under 2021 genomgått följande upprustning:
Köksrenovering med påkostade material. Badrumsrenovering med värmegolv, kakel och klinker. Spackling, målning och golvläggning med parkett av högsta kvalitet. Installation av spotlights i kök och badrum samt installation av spotlightbox i hallen. Inköp av nya innerdörrar i hela lägenheten och inköp av nya stora garderober.

Lägenheten har dessutom en inglasad balkong i ostört läge mot innergård. Lägg därtill förvaringslösningar i 8 stora garderober och i externt förråd. Här bor du billigt och centralt i Upplands Väsbys största bostadsrättsförening. Brf Smedby erbjuder parkering i garage för en billig peng och i varje byggnad finns en egen tvättstuga. Väl mött på visning!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 76 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

I månadsavgiften om 4 016 kr ingår värme, VA och Kabel-TV , bredband och förråd

Hall: Stor och öppen entré med gott om plats för avhängning på krokar och på hatthylla. Hallen har en smart spotlightbox med flertal ljuslägen och dimmer.

Kök: Praktiskt kök där alla maskiner och skåp är nära till hands. Här inne kan flera personer laga mat samtidigt vilket möjliggör sociala stunder i köket. Skåpluckorna är av beige färg med vitt kakel som stänkskydd ovan arbetsbänken i mörkgrått. Köket är utrustat med stor kyl och frys i rostfritt stål, ugn i rostfritt stål, spishäll, fläktkåpa i rostfritt stål, diskmaskin och dubbel diskho. Intill köket finns plats avsett för matbord för upp till 7 personer. Väggen vid matplatsen går att riva för att få en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum: Ljust och öppet vardagsrum tack vare 3 stora och insynsfria fönster. Här inne ryms stora möbelgrupper, TV, TV- bänk och en mindre arbetshörna.

Badrum: Toppmodernt badrum med vitt kakel och grått klinker. Badrummet är utrustat med handfat, kommod, spegelskåp, wc, duschkabin och tvättmaskin under smart arbetsbänk.

Sovrum: Ljust och rymligt sovrum med hela 8 garderober med gott om förvaringslösningar. Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler. Här finns också utgången till den stora inglasade balkongen i västerläge

Balkong: Stor inglasad balkong intill skog, grönska och lekplats. Här ute får hela familjen plats att avnjuta måltider eller njuta av naturen med stängd eller öppen inglasning.

Sovrum: Ljust sovrum tack vare fönster med plats för en större enkelsäng och ytterligare förvaringsmöblemang.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 76 kvm
Byggnadsår: 1973
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2009-10-01
Energikonsumtion: 139 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 287 i HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Pris: 2 500 000 kr utgångspris
Avgift: 4016 kr/mån
Driftkostnad: 440 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 190 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Andel i förening: 0.19225%

Uteplats

Inglasad balkong

Närområde

Allmänt: Upplands Väsby har vuxit och expanderat kraftigt de senaste 15 åren. Byggtakten för både hyresrätter och bostadsrätten har fått antalet invånare att öka och bidragit till fler arbetsplatser och bättre kommunal service. Väsby är kommunen som ligger mitt emellan City och Arlanda, perfekt för den som reser mycket men också vill vara nära stadspulsen. Området är naturnära med 5 stora sjöar, flertalet joggingspår och rikligt med idrottsanläggningar. Den som söker lugnet men ändå vill vara nära storstaden gör rätt i att flytta hit.
Närservice: Väsby Centrum finns på promenadavstånd med ett 60- tal affärer, apotek, vårdcentral med mera.
I närområdet finns simhall, idrottshallar och ishall.
Intill finns två daghem. Skolor (klass 1-9) och gymnasium finns också inom närområdet.
Kommunikation: Från busshållplatserna vid Väsby centrum och vid kyrkvägen går bussar 4 gånger per timme till Väsby pendeltågsstation. Från Väsby station tar resenären sig till Stockholm C på 30 minuter. Dessutom finns direkttåg till Arlanda flygplats samt upptåg till Uppsala.
Parkering: Avgiftsbelagd parkering för besökare i nästan hela området fram till 19:00 på vardagar. På helger parkerar bilisterna gratis.

Förening

Föreningsnamn: HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 714800-2475
Gatuadress: Stallgatan 15B
Postnummer: 19432
Ort: Upplands Väsby
emailAddress: styrelsen@brfsmedby.se
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: Länk till bostadsrättsföreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/smedby/

Brf Smedby byggdes i början av sjuttiotalet och det slutfördes 1973 - 1974. Föreningen består av 14 st 7 våningshus med 539 lgh, med hiss för både A och B sidan av huset, det finns en tvättstuga per hus som delas av A och B sidan, det finns även en Grovtvättstuga i föreningen.

I månadsavgiften ingår : förvaltning, underhåll drift och service av fastigheterna, hantering av hushållsopor, städning av trapphus. I avgiften ingår även vatten, värme och basutbud av TV som levereras av Com Hem och fibernät som levereras av Ownit. Brf Smedby har ett El avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar man bara den el man faktiskt förbrukar och detta debiteras i efterhand via månadsavgiften.
Anteckningar: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.
Föreningens ekonomi: Föreningens skuldsättning per kvadratmeter: 1685 kr / kvadratmeter Föreningens soliditet är 43 % Föreningen har de senaste 5 åren gjort ett postivt nettoresultat
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 539
Parkering: Föreningen har två garage: P1 och P2 i vilka det totalt finns 478 P-platser. 273 platser med el och 193 utan el. För MC och moped finns trådbur att hyra. Det går även att hyra trådburar för förvaring av bildäck.
Tv och bredband: Sedan hösten 2019 har Brf smedby tecknat ett gemensamt avtal med leverantören OWNIT. Nu ingår även Bredbandet i avgiften.
Överlåtelseavgift: 1138
Pantsättningsavgift: 440
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare
Övrigt: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.

Bilder

Kök Fasad Entré Hall Spotlightbox hall Kök Kök Detalj Kök Kök Kök Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Badrum Badrum Badrum Sovrum Sovrum Sovrum Inglasad balkong Sovrum Planritning

Karta