Båtholmsbacken 19 Bv

Stockholm 1 955 000 kr utgångspris

Sätt egen prägel på denna yteffektiva 3:a med södervänd balkong!

Varmt välkomna till denna yteffektiva trea i renoveringsbehov där nya ägaren kan sätta helt egen prägel på sitt nya boende. Få dessutom en generös start på din renovering i form av en välfylld reparationsfond på HELA 23 245 kr! Bostaden har en stor balkong i söderläge som går att glasa in om man så vill, ett stort kök med tillhörande matplats och ett halvkaklat badrum. I bostaden ryms ett flertal garderober, både fastmonterade och fristående, dessutom finns ett källarförråd för den som behöver ytterligare förvaringslösningar. Lägenheten ligger i bostadsområdets utkant med omringande skog och berg vilket ger en trevlig naturnära känsla.

Denna bostad är del av Brf Vårberg med god ekonomi och låg skuldsättning. Här är avgifterna låga och föreningen redovisar ett positivt resultat de senaste 5 åren trots omfattande renoveringar av bland annat stammar och trapphus. Brf Vårberg omges av grönområden och är naturnära men ändå nära både Skärholmens centrum och Kungens Kurvas Handelsplats. Varmt välkomna på visning!

OBS! Pga rådande omständigheter kommer visning att hållas med ett sällskap i taget inne i lägenheten. Handsprit, handskar och munskydd kommer att delas ut till vardera spekulant. Kontakta mäklare för att anmäla dig till visningen!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 71 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

3 594 kr/ mån inkl. Värme, VA, Kabel-TV, bredband och källarförråd

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning

Kök: Kök utrustat med dubbel diskho, spis, ugn, fläkt och kyl/frys med gott om arbetsytor och tillhörande matplats

Vardagsrum: Stort utrymme med parkettgolv och plats för stor möbelgrupp

Balkong: Södervänd balkong mer än en meter från marken utanför som minskar insynen. Möjlighet till inglasning finns för den som vill.

Sovrum: Minde sovrum med fönster mot skogsparti

Sovrum: Stort sovrum med insynsfritt fönster mot berg och skog. Kan inrymma stor dubbelsäng och ytterligare förvaring.

Badrum: Våtutrymme utrustat med badkar, wc, handfat och spegelskåp. Stort fönster högt upp på väggen ger god utvädringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 71 kvm
Byggnadsår: 1968
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2008-10-05
Primärenergital: 146

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 14 i HSB:s Brf Vårberg i STOCKHOLM
Pris: 1 955 000 kr utgångspris
Avgift: 3594 kr/mån
Driftkostnad: 440 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 190 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Inre reparationsfond: 23 245 kr
Andel i förening: 0.42831%

Uteplats

Södervänd balkong

Förening

Föreningsnamn: HSB:s Brf Vårberg i STOCKHOLM
Organisationsform: Bostadsratt
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: Brf Vårberg är en äkta bostadsrättsförening strax söder om Skärholmen. Föreningen bildades 1965 09 20 och registrerades 1965 10 15. Org.nr 702002-5560.
Föreningen innehar tomträtterna till, samt äger och förvaltar byggnaderna på fastigheterna Båtholmen 1, Prästholmen 1, Gränsholmen 1 samt Kummelholmen 1. Brf Vårberg har 2017 omförhandlat nytt avtal ang tomträttsavgälden med kommunen och avgälden är oförändrad jämfört med föregående periods avtal. Samtliga föreningens 210 lägenheter upplåts med bostadsrätt.
Anteckningar: Tvättstugor Boenden på Gränsholmsbacken har sina tvättstugor på Ghb 11 och 12 samt grovtvättstuga på Ghb 18. Boenden på Båtholmsbacken har sina tvättstugor på Bhb 12 och 15 samt grovtvättstuga på Bhb 18. Det finns en bokningstavla i anslutning till varje tvättstuga och varje lägenhet har en bokningscylinder med lägenhetsnummer. Bokning av tvättstuga sker genom att låsa fast tvättcylindern på valbart tid på bokningstavla. Boule Boulebana finns bredvid bollplanen på Gränsholmsbacken. Vävstuga Ligger i källaren på Båtholmsbacken 13. Det finns två vävstolar till ditt förfogande. Nyckel lånar du i expeditionen. Hobbyrum Finns i källaren på Gränsholmsbacken 5 (gavel). Där finns hyvelbänk samt arbetsbänk med skruvstäd. Verktygen måste du hålla med själv. Nyckel lånar du i expeditionen. Mattsugningsrum Mattor får inte piskas utomhus eller skakas från balkong utan kan istället rengöras i de mattsugningsrum som finns i källaren på Båtholmsbacken 12 och Gränsholmsbacken 9.
Antal lägenheter: 210
Renoveringar: 2019 Relining av stammar
Parkering: Parkering Vid infarten till Båtholmsbacken ligger föreningens parkeringshus. Där finns 158 platser varav 96 under tak. Motorvärmaruttag finns till alla under samma tak samt på en del utomhusplatser. Gästparkering Gästparkeringsplatser finns i anslutning till parkeringshuset. Dessa är avgiftsbelagda och bevakas av ett parkeringsbolag.
Överlåtelseavgift: 1182
Pantsättningsavgift: 473
Övrigt: Tvättstugor
Boenden på Gränsholmsbacken har sina tvättstugor på Ghb 11 och 12 samt grovtvättstuga på Ghb 18. Boenden på Båtholmsbacken har sina tvättstugor på Bhb 12 och 15 samt grovtvättstuga på Bhb 18.
Det finns en bokningstavla i anslutning till varje tvättstuga och varje lägenhet har en bokningscylinder med lägenhetsnummer. Bokning av tvättstuga sker genom att låsa fast tvättcylindern på valbart tid på bokningstavla.

Boule
Boulebana finns bredvid bollplanen på Gränsholmsbacken.

Vävstuga
Ligger i källaren på Båtholmsbacken 13. Det finns två vävstolar till ditt förfogande. Nyckel lånar du i expeditionen.

Hobbyrum
Finns i källaren på Gränsholmsbacken 5 (gavel). Där finns hyvelbänk samt arbetsbänk med skruvstäd. Verktygen måste du hålla med själv. Nyckel lånar du i expeditionen.

Mattsugningsrum
Mattor får inte piskas utomhus eller skakas från balkong utan kan istället rengöras i de mattsugningsrum som finns i källaren på Båtholmsbacken 12 och Gränsholmsbacken 9.

Bilder

Fasad Hall Hall Hall Kök Kök Kök Kök Kök Kök Detalj Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Balkong Balkong Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Badrum Utsikt sovrum Planritning Fasad Fasad

Karta