Stallgatan 3 A, 7 tr

Upplands Väsby 1 625 000 kr utgångspris

2:a högst upp i byggnaden med balkong i söderläge mot skog!

Välkommen till områdets kanske bäst belägna 2:a högst upp i byggnaden med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck! Detta är ett boende med få grannar som med en del kärlek kan göras till ett vackert hem. Härlig insynsskyddad och inglasad balkong i söderläge precis ovanför skogens trädtoppar, ett naturnära läge som ger möjlighet till plantering av blomster och växter. Två stora separata rum går att nyttjas som sovrum och allrummet i mitten av lägenheten blir till ett mindre vardagsrum. Öppen planlösning mellan kök och tilltänkt matplats som också kan nyttjas som ett mindre allrum med TV. Bostaden har 6 stora garderober och ett externt källarförråd vilket ger gott om förvaringsmöjligheter!

Allt detta i en välskött och populär förening med god ekonomi och låga avgifter. Brf Smedby har en tvättstuga i varje byggnad, cykel och barnvagnsförråd och erbjuder parkering i garage för under 300 kr/ mån. Bostaden ligger på promenadavstånd till både Upplands Väsby Centrum och Upplands Väsby station! Varmt välkomna på visning

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 55 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Månadsavgift: 3079kr/ månad inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband och förråd

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhägnad under hatthylla. Här inryms en lång garderobsvägg med 6 st skåp, perfekt för förvaring av ytterkläder och städredskap!

Badrum: Rymligt och fräsch, kaklat badrum med vita kakelplattor och vitmålat badrumsgolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegel, skåp och duschplats med dushvägg och tvättmaskin.

Allrum: Öppen Yta som både går att göras till ett sällskapsrum/vardagsrum eller matplats. Detta kan göra lägenheten till en mindre 3:a med 2 normalstora sovrum.

Balkong: Från allrummet nås södervänd och inglasad balkong på hög höjd precis i höjd med den omkringliggande skogens trädtoppar. Här ute ryms ett mindre bord och två stolar. Söderläget möjliggör plantering av enklare blomster och växter.

Kök: Praktiskt och kompakt kök med stor potential. Ljusa skåpluckor där alla redskap och utrymmen ligger nära till hands. Arbetsbänken är av rostfritt stål. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, dubbel diskho i rostfritt stål och kyl/ frys.

Sovrum/Vardagsrum: Större rum med två fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och vacker utsikt. Här inne ryms en stor säng, garderober och ytterligare förvaringsmöbler.

Sovrum: Rymligt sovrum med stort fönster i östligt läge som ger gott om morgonljus och en milsvid utsikt. Här inne ryms en större säng, garderober och mindre byråer.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 55 kvm
Byggnadsår: 1973
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2019-05-13
Primärenergital: 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 542 i HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Pris: 1 625 000 kr utgångspris
Avgift: 3079 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 150 kr
  • Hushållsström: 200 kr

Andel i förening: 0.15431%

Uteplats

Helt insynsfri balkong i söderläge mot skog

Förening

Föreningsnamn: HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 714800-2475
Gatuadress: Stallgatan 15B
Postnummer: 19432
Ort: Upplands Väsby
emailAddress: styrelsen@brfsmedby.se
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: Länk till bostadsrättsföreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/smedby/

Brf Smedby byggdes i början av sjuttiotalet och det slutfördes 1973 - 1974. Föreningen består av 14 st 7 våningshus med 539 lgh, med hiss för både A och B sidan av huset, det finns en tvättstuga per hus som delas av A och B sidan, det finns även en Grovtvättstuga i föreningen.

I månadsavgiften ingår : förvaltning, underhåll drift och service av fastigheterna, hantering av hushållsopor, städning av trapphus. I avgiften ingår även vatten, värme och basutbud av TV som levereras av Com Hem. Brf Smedby har ett El avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar vi bara den El vi faktiskt förbrukar, debiteras i efterhand via månadsavgiften.
Anteckningar: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.
Föreningens ekonomi: Föreningens skuldsättning per kvadratmeter: 1685 kr / kvadratmeter Föreningens soliditet är 43 % Föreningen har de senaste 5 åren gjort ett postivt nettoresultat
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 539
Parkering: P platser, vi har två garage P1 och P2 där vi har 478 platser 273 med el och 193 utan el. För Mc och moped finns trådbur att hyra, det finns även trådburar där man kan hyra in sig för förvaring av däck .
Tv och bredband: Sedan hösten 2019 har Brf smedby tecknat ett gemensamt avtal med leverantören OWNIT. Nu ingår även Bredbandet i avgiften.
Överlåtelseavgift: 1138
Pantsättningsavgift: 440
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare
Övrigt: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.

Bilder

Fasad Entré Badrum Hall Allrum Allrum/kök Kök Allrum Balkong Balkong Utsikt balkong Utsikt balkong Utsikt balkong Utsikt balkong Vardagsrum Sovrum Planritning Fasad Fasad Fasad Fasad

Karta