Kvarnvägen 10, 1 tr

Upplands Väsby 2 300 000 kr utgångspris

Stor potential i möjlig 4:a med två badrum ett stenkast från Väsby station

Välkommen till denna centrala men ändå bullerskyddade rymliga 3:a med renoveringspotential i populära Brf Bleckis. Lägenheten ligger i lugn och skyddad innergård med inglasad och södervänd balkong en trappa upp i huset. Här bor familjen på promenadavstånd till matbutiker, pendeltågstation, köpcentrum och ett brett urval av restauranger på centralvägen.

Ta chansen att sätta egen prägel på denna bostad som har 2 stora badrum med fönster, 2 sovrum, ett stort vardagsrum som kan omdisponeras för att göra plats för ytterligare ett sovrum. Lägenheten kan alltså på ett enkelt sätt göras om från en 3:a till en 4:a. Bostaden har ett genomgående fräscht parkettgolv som går att slipas och olja in. Den som köper denna lägenhet har dessutom smarta förvaringslösningar i både stor klädkammare, flertalet garderober och i ett stort förråd på entréplan. Byggnaderna, som uppfördes 1998 är i fräscht skick och Brf Bleckis är en välskött HSB-förening med god ekonomi och låga avgifter!

Väl mött på visning!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 98.2 kvm. föreningens information
Hiss: Ja


Hall: Välkomnande hall men plats för hatthylla och skohylla, en bit bort från entrén finns en stor klädkammare, perfekt för förvaring.

Badrum: Helkaklat badrum i ljusa och beige färger med fönster högt upp på väggen som ger gott om ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, handfat, spegelskåp, wc och badkar.

Kök: Kök med vita skåpsluckor och vitt kakel ovan bänk i kombination av trä och rostfritt stål. Köket är utrustat med stor kyl och frys, micro, dubbel diskho, ugn/spis och fläkt. Intill köket finns en yta avsedd för matplats för upp till 6 personer invid fönster med utsikt mot grönskande kolonilott.

Sovrum: i anslutning till köket finns ett rymligt sovrum med fönster och 3 stora garderober och plats för stor dubbelsäng.

Vardagsrum: Stor och öppen planlösning med fönster, utgång till balkong samt ett hörnfönster. Här får stort möbelgrupper och arbetshörna plats. Ytan är tack vare de många och stora fönstren ljuslagd till max. Här inne kan man resa en vägg för att ge plats åt ytterligare ett sovrum i normal storlek.

Balkong: Inlglasad och södervänd balkong på ca 9 kvadratmeter med utsikt över den lummiga innergården. Här ute finns möjlighet för plantering av blomster och växtlighet samt plats för stort matbord.

Badrum: Helkaklat badrum i ljusa och beige färger med fönster högt upp på väggen som ger gott om ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med skåp handfat, spegelskåp, wc och duschplats.

Sovrum: Fin sängkammare med hörnfönster med gott om ljusinsläpp i byggnadens ena hörn. Sovrummet inrymmer 2 garderober och är stort nog för en stor dubbelsäng.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 98.2 kvm
Byggnadsår: 1998
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 111 i Brf Bleckis
Pris: 2 300 000 kr utgångspris
Avgift: 6408 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 200 kr
  • Hushållsström: 350 kr

Andel i förening: 2.46649%

Uteplats

Inglasad balkong i söderläge

Parkering: Finns, men ingår inte i avgiften

Förening

Föreningsnamn: Brf Bleckis
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 769600-5144
Gatuadress: Kvarnvägen 8A
Postnummer: 19476
Ort: Upplands Väsby
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: OBS! Mer info om Brf Bleckis kommer inom kort!


Brf Bleckis registrerades 1994 och innehar fastigheten Vilunda 1:247 med äganderätt. På fastigheten står byggnader uppförda år 1998 i vilka man upplåter bostadsrätter till sina 60 medlemmar.
Antal lägenheter: 44
Parkering: Föreningen har 41 P-platser för personbilar Carport: 315 kr/ mån Garage: 420 kr/ mån Större garage: 520 kr/ mån
Överlåtelseavgift: 1182
Pantsättningsavgift: 473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Kopare

Bilder

Fasad Inglasad balkong Utsikt balkong Entré Hall Badrum vid sovrum Kök Kök Kök Sovrum Öppen planlösning Öppen plalösning Öppen planlösning vardagsrum (möjligt sovrum) Badrum entré Badrum entré Planritning

Karta