Hasselbacken 39

Upplands Väsby 1 895 000 kr utgångspris

Stor 2:a i modernt skick med 22 kvm terras i sydvästligt läge!

Välkomna hem till denna ovanligt stora 2:a med 22 kvm TERRASS i bästa sydvästliga läge. Lägenheten genomgick en renovering 2011 där badrum, kök och samtliga ytskikt fick sig ett lyft. Lägenheten är välplanerad med utgång till den stora terrassen både från matplats och vardagsrum. Förvaringsmöjligheterna är dessutom maximerade med en stor klädkammare om ca 5 kvm och ett externt källarförråd.

Den enorma sydvästvända terrassen är belägen på bekväm höjd ovanför marken i suterräng trots att bostaden ligger på bottenvåningen. Läget är ett av de bästa och storleken på terrassen ger plats åt både solstolar, grill, plantering av stor växter och blomster. Utrymme finns även till ett stort matbord med stolar för ett större sällskap. Bostaden är en del av Brf Terrasen med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen erbjuder P-platser i garage för en mindre avgift per månad, tvättstuga samt andra gemensamhetslokaler. Brf terrassen ligger på promenadavstånd till både Väsby C och Väsby station. MISSA INTE DENNA CHANS!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 67.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Avgift: 4 030 inkl. Värme VA, Kabel- TV och förråd

Hall: Rymlig hall i direkt anslutning till den stora klädkammaren. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla.
Badrum: Helkaklat badrum i ljusa färger utrustat med duschhörna bakom glasväggar tvättmaskin, handfat, kommod, spegel, WC-stol.

Kök: L- format praktiskt och fullt utrustat kök där de flesta maskiner är integrerade. Gott om arbetsytor på bänk av laminatmaterial, mörkt stänkskydd matchas med vita skåpsluckor. Köket är utrustat med diskmaskin, dubbeldisko, kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt. I anslutning till köket och vid utgången till terrassen finns en tilltänkt matplats för upp till 6 personer.

Terrass: Från matplatsen nås utgången till den enorma terrassen i sydvästligt läge med stora och djupa blomlådor i vilka plantering av allsköns blommor och växter är möjlig. Terrassen kan inrymma en stor matplats, solstolar, grill och hammock. För den som vill ha en svalare bostad finns här ute markiser installerade 2015

Sovrum: Rymligt sovrum där en stor dubbelsäng, sängbord och garderob får plats. Gott om ljusinsläpp tack vare stor fönstergrupp.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum i anslutning till hall. Här inne ryms en stor soffgrupp, TV- bänk, matplats och TV-bord.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 67.5 kvm
Byggnadsår: 1980
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2010-06-26
Primärenergital: 144

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 4030 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 180 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Andel i förening: 0.26648%

Uteplats

Terrass om va 22 kvm i sydvästligt läge

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Terrassen i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 716416-4415
Gatuadress: Hasselbacken 36
Postnummer: 19438
Ort: Upplands Väsby
Hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/terrassen/
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: Brf Terrassen i Väsby bildades 1977 och förvärvade då fastigheterna Hammarby 8:11-8:20 med adresserna Hasselbacken 1-43. Samtliga byggnader är uppförda mellan åren 1978-1980. Fastigheten består av 10 huskroppar med totalt 305 lägenheter i storlekar från 63 till 125 kvm fördelat på 1-5 rum och kök. De flesta har terrass, några få har uteplats och 8 lägenheter är etagevåningar i två plan.

I föreningen finns bastu, gemensamhetslokal, friskvårds- och motionslokal, gym, snickarverkstad, tvättstuga, cykelrum, förråd samt vävstuga.

Föreningen har 4 stora tvättstugor på adresserna Hasselbacken 2 A, Hasselbacken 9, Hasselbacken 31 och Hasselbacken 40.
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 305
Antal hyresrätter: 1
Renoveringar: Inga större planerade renoveringar eller avgiftshöjningar.
För utförda renoveringar, se avnittet "händelser tidgare år " i årsredovisningen.
Parkering: I 6 av de 10 husen finns garage med totalt 294 p-platser, varav 9 MC-platser. Kostnad för parkeringsplats i garage är 260 kr / månad och nyinflyttade prioriteras i kön.
Tv och bredband: Kabel-Tv via Comhem samt bredband via Comhem eller Bredbandsbolaget Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolaget via fiber (100 Mbit).
Överlåtelseavgift: 1162
Pantsättningsavgift: 465
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Fasad Terrass Hall Entré Badrum Kök Kök Kök Ugn Matplats Matplats Terrass Terrass Terrass Sovrum Hall Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Fasad

Karta