Hasselbacken 1A , 4 tr (etage)

Upplands Väsby 2 995 000 kr utgångspris

Sydvästvänd etagevåning på gavel med två terrasser!

"Missa inte! Nu säljs 1 av 2 etagevåningar med västfönster i populära Brf Terrassen! Högst uppe på byggnadens gavel med fönster i tre väderstreck ligger denna ljusdränkta och moderna etagevåning. Bostaden, med 5 rum o kök, har två terrasser i sydvästligt läge (en inglasad om ca 15 kvm och en öppen om ca 8 kvm med motordriven markis). Här uppe bor du ostört, insynsfritt och med milsvid utsikt över trädkronor och hustak.

Förutom det fantastiska läget och terrasserna har lägenheten ett modernt och fullt utrustat kök, två helkaklade badrum varav det ena har dusch och det andra relax med jacuzzi och bastu. Sovrumsantalet är i dagsläget 2 men för den som vill och behöver går lägenheten att omdisponeras till att inrymma 4 sovrum. Trots det generösa antalet möjliga sovrum tummas det inte på yteffektiviteten. Den ljusa och öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats ger möjlighet för hela familjen att laga mat och att umgås och njuta av de ljuslagda ytorna på entréplan. Bostaden har dessutom goda förvaringsmöjligheter i kapprum, klädkammare, garderober samt i ett externt förråd.

Lägenheten är en del av populära och välskötta HSB:s Brf Terrassen med stabil ekonomi, god grannsamverkan och flera gemensamhetsutrymmen t ex ett gym/friskvårdslokal. Detta unika boende är sällan till salu och erbjuder tack vare terrasserna gott om odlingsmöjligheter och ger en lugn radhuskänsla för både den stora och den lilla familjen! Missa inte!"

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 125 kvm. Föreningens information
Hiss Ja

Månadsavgift 8 540 kr inkl. Värme, VA, Kabel-TV, bredband och förråd

Hall: Välkomnande hall bakom säkerhetsdörr i direkt anslutning till kapprum med hatthylla och gott om möjligheter för avhängning. Kapprummet går att stängas igen med en vägg för den som vill göra en separat klädkammare. Klinkergolv som övergår i genomgående parkettgolv på hela entréplan.

Badrum: Helkaklat våtrum med svart klinker och vitt kakel. Badrummet har smarta förvaringslösningar infällt i vägg bredvid handfatet. Badrummet inrymmer: duschplats med glasdörrar, vägghängd wc-stol, handfat, spegel, kommod och väggskåp samt är utrustat med golvvärme, spotlights, radiator och handdukshängare.

Kök: Välplanerat kök i modernt utförande renoverat 2014. Köksluckor i vit högblank färg, svart kakel ovanför bänkskiva i svart laminat. Gott om arbetsytor i ett kök där all utrustning är nära till hands. Köket är utrustat med: diskmaskin, stor kyl och stor frys, inbyggd mikrovågsugn, fläkt, dubbel diskho samt ugn och induktionshäll. Köket får gott om ljusinsläpp tack vare fönster i söderläge. Svart laminatgolv i klinkerimitation.

Vardagsrum: Underbar och öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats där den ljusa trappan är navet. Här ryms en stor soffgrupp, en stor matgrupp, barstolar och barbord samt ytterligare förvaringsmöbler. Gott om ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här finns också utgången till entréplanets terrass.

Terrass: avlång södervänd terrass med stora planteringslådor som ger goda planteringsmöjligheter av allsköns växter och blommor. Här ute kan den som vill använda sig av grill, ta en kaffe vid en mindre möbelgrupp eller njuta av värmen och solen större delen av dagen. För de varmare dagarna då man vill slippa solens ljus finns en motordriven markis som ger svalka till både terrassen och till lägenheten.

Sovrum: Större sovrum med flera insynsfria fönster som ger milsvid utsikt. Plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare förvaring. Här inne finns också en klädkammare bakom draperi. Möjlighet att disponera om detta rum till 2 stycken mindre finns om man skulle vilja och ha behov.

Övervåning: Vacker trappa leder upp till övre plan som är mycket ljust och luftigt med stora fönster och altandörr mot den inglasade altanen i sydvästligt läge. Obs! Se planritning för alternativ planlösning!!

Inglasad terrass: Glaskonstruktion av toppkvalitét med tak av glas, öppningsbara fönster längs hela sidan och extra vädringsluckor att använda vid behov. I glastaket sitter jalusier som skyddar terrassen från den starkaste solvärmen. Här kan man se på stjärnhimlen sommar som vinter och för den som har infravärmen i gång kan man njuta av terrassen även när det är minusgrader utomhus. Terrassen har en storlek på 15 kvm, är beklädd med grått laminatgolv och går att inreda med matgrupp, solstolar, hängmatta med mera. Blomlådor löper längs med hela terrassens längd och detta möjliggör plantering av stora och små växter och blomster.

Badrum/ relax: modernt helkaklat våtrum med vitt kakel och klinker samt skåpluckor av mörkare trä. Badrummet är utrustat med jacuzzi, bastu med fönster, handfat, spegelskåp, kommod, wc-stol samt spotlights. Badrummets storlek ger också plats för en tvättavdelning med arbetsbänk, torktumlare och tvättmaskin. Klädkammare: Intill badrummet finns en rymlig klädkammare som också går att använda som förråd.

Kontor: Mindre kontorsyta med fönster som med nuvarande planlösning går att använda som lekrum, barnrum eller gästrum. Om man flyttar väggen till det större sovrummet går det att få till två lika stora sovrum.

Sovrum: Stort och ljust sovrum med tre insynsfria fönster med milsvid utsikt över trädtoppar och hustak. Här inne ryms en dubbelsäng, skrivbord, nattduksbord och en stor garderobsvägg med dörrar av spegelglas.

Sällskapsrum: precis vid trappen finns en yta som i dagsläget används som ett sällskapsrum med soffa och TV. Rummet får rikligt med ljusinsläpp tack vare de stora fönstren mot terrassen. Sällskapsrummet går att göras om till ett sovrum genom att resa väggar (se alternativ planlösning bland bilderna).

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus med hiss
Boarea 125 kvm
Byggnadsår 1979
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2018-08-16

Ekonomi

Lägenhetsnummer 50 i HSB Brf Terrassen i Upplands Väsby
Pris 2 995 000 kr utgångspris
Avgift 8540 kr/mån

Andel i förening 0.50459%

Uteplats

Två terrasser på ca 15,5 kvm ca respektive 8 kvm

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Terrassen i Upplands Väsby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716416-4415
Gatuadress Hasselbacken 36
Postnummer 19438
Ort Upplands Väsby
Hemsida https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/terrassen/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Terrassen i Väsby bildades 1977 och förvärvade då fastigheterna Hammarby 8:11-8:20 med adresserna Hasselbacken 1-43. Samtliga byggnader är uppförda mellan åren 1978-1980. Fastigheten består av 10 huskroppar med totalt 305 lägenheter i storlekar från 63 till 125 kvm fördelat på 1-5 rum och kök. De flesta har terrass, några få har uteplats och 8 lägenheter är etagevåningar i två plan.

I föreningen finns:
Stor bastu
Bibliotek
Gemensamhetslokal
Friskvårds- och motionslokal
Gym
Gemensamma tvättstugor
Cykelrum
Hobbyrum
Förråd
Övernattningslägenhet
Vävstuga.

Föreningen har 4 stora tvättstugor på adresserna Hasselbacken 2 A, Hasselbacken 9, Hasselbacken 31 och Hasselbacken 40.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 305
Antal hyresrätter 1
Renoveringar Garagerenovering är pågående med start jan 2022
Stambyte är planerat inom en 2-4 årsperiod

Se föreningens hemsida samt årsredovisningen som är bilagd till denna annons för mer information!
Parkering I 6 av de 10 husen finns garage med totalt 294 p-platser, varav 9 MC-platser. Kostnad för parkeringsplats i garage är 350 kr / månad och nyinflyttade prioriteras i kön.
Tv och bredband Digital- Tv med basutbud 21 kanaler samt bredband via Tele2/Comhem 250/50 Mbits/s med obegränsad datalagring i Tele2 cloud ingår i avgiften. Fastigheten är också ansluten till Telenor via fiber.
Överlåtelseavgift 1162
Pantsättningsavgift 465
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Bilder

Hall Entré Badrum nedervåning Vardagsrum detalj dubbel Vardagsrum Vardagsrum Kök Kök Kök Bar Hall Vardagsrum Vardagsrum Sovrum 1 Sovrum 1 Vardagsrum Vardagsrum Sällskapsrum Trapphus Sovrum 2 Sovrum Sovrum 2 Sällskapsrum kontor kontor Sällskapsrum Badrum/Relax Sällskapsrum Bastu/tvätt Badrum/Relax Sällskapsrum Sällskapsrum Sällskapsrum Brf:s Gym Brf:s Gym Brf:s Gym Brf:s Gym alternativ planlösning aktuell planritning

Karta