Sundsborgsvägen 25

Upplands Väsby 3 995 000 kr utgångspris

Friköpt radhus med altan i fritt, sydvästligt läge!


Välkommen till detta sydvästvända och friköpta radhus som innehar områdets absolut bästa läge. Radhuset har stor balkong, altan och gräsmatta i fritt läge mot gräsbeklädd stor och insynsskyddad allmänning . 124 välplanerade kvadratmeter som bland annat inrymmer ett helkaklade badrum och 3 sovrum (5 möjliga). Radhuset som är beläget näst längst ut i bostadsområdet ges både insynsskydd och fri utsikt från både balkong och altan i absolut bästa sydvästliga läge, otroligt fin utsikt mot skog och äng. Den vackra uteplatsens och balkongens läge möjliggör plantering av blomster, växter samt utevistelse i trivsam miljö. Här ute får hela familjen plats att njuta av både dag och kvällssol i naturskön miljö.

Detta är ett radhus för familjen som ställer höga krav på sitt boende. Här finns gott om förvaringsytor i en större klädkammare, flertalet garderober och ett förråd intill altanen. Köket och vardagsrummet ligger intill varandra och vill man öppna upp utrymmet går det utmärkt att göra. Bostaden är en del av samfälligheten sundsborgs anläggningssamfällighet som ger låga boendekostnader och bland annat garageplats, p-plats samt bredband. Sundsborgvägen ligger idylliskt i Väsbys lugnare områden men med goda pendlingsmöjligheter, naturnära och med flertalet promenadstråk, lekplatser och motionsslingor inpå husknuten.

Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3-5 sovrum
Boarea: 124 kvm. taxeringsinformation

Entréplan:

Altan framsida: Välkomnande uteplats med nylagd trall (2021) under tak.

Hall: Rymlig entré bredvid gäst-WC i direkt anslutning till stor hall som går att göras om till ett mindre sovrum om det behövs. Hallen har en stor inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Hallen renoverades under 2021 med nytt golv och nymålade väggar.

Gäst- WC: Mindre toalett i vackert utförande med rosa tapet och hög vit träpanel. Toaletten är utrustad med handfat, kommod och toalettstol (nyinköpt 2021)

Kök: Stort kök med tillhörande bardisk som kan tjäna som både köksö och matplats. Gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster mot bostadens framsida. Köket är L- format och en del av väggen är öppen mot vardagsrummet vilket bidrar till en mer social miljö. Köket erbjuder stora arbetsytor på arbetsbänk i mörkt laminat och har matt kakelplattor i mörk färg och vita skåpsluckor. Köket är utrustat med ugn, spis, diskmaskin, dubbel diskho, fläkt och två stycken kyl/frysskåp. Köket har platina och ger möjlighet att sätta sin egen prägel på då det är av äldre modell men i hemtrevligt utförande.

Tvättstuga/ duschrum: Helkaklat våtutrymme som idag tjänar som tvättstuga. Utrymmet är utrustat med duschplats, torktumlare, tvättmaskin och varmvattenberedare (NIBE 300 L, 2021) och arbetsbänk.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp från fönster som vetter mot husets altan i västerläge. Här inryms i dagsläget en enorm soffa, tv-bänk och tv. Bakom soffan och intill trapphuset återfinns matsalsgrupp för upp till sex personer.

Uteplats baksida: Tack vare radhusets läge har denna uteplats utsikt mot stor gräsmatta (allmänning) och i förgrunden finns insynsskyddande buskage som ger en ännu större privat känsla. På trädäcket under tak inryms en stor möbelgrupp, ett förråd och en stor grill. Baksidan har eftermiddag och kvällssol.

Övervåning: Smakfullt renoverad övervåning avseende nya stukaturlister, golvsocklar, tapeter och ommålade väggar (2021). Samtliga rum och utrymmen smälter samman i varandra med omsorgsfulla material- och färgval.

Sällskapsrum: Mindre vardagsrum/sällskapsrum med divansoffa och TV-bänk, perfekt för tonårs häng eller filmkvällar med familjen. Här finns utgången till balkongen i västerläge belägen ovanför altanen. Balkongen har renoveringsbehov men kan med enkla medel göras om till en oas. Här finns möjlighet att resa en vägg för att göra plats för ytterligare ett sovrum, med egen utgång till balkong.

Balkong: Träbelagd balkong i sydvästligt läge med upprustningsbehov. Här uppe kan inrymmas en mysig soffgrupp, eller om man så vill, en matplats. Andra bostäder i området har förlängt balkongen så att den täcker hela altanen nedanför, så utbyggnadsmöjlighet finns, men bygglov krävs.

Sovrum: Större sovrum med egen stor klädkammare. Stora fönsterpartier i västerläge ger gott om ljusinsläpp. Här finns AC installerad vilket ger svalka på sommaren.

Sovrum: Mindre sovrum i ostört läge som går att nyttjas som hemmakontor.

Sovrum: Sovrum med fönster ovanför husets framsida. Här inne ryms en stor dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare förvaringsmöblemang.

Badrum: Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel med takljuskupol. Badrummet är utrustat med kommod, handfat, spegelskåp, handdukstork, duschhörna och en ny WC-stol (utbytt 2021).

Byggnad

Typ av byggnad: Radhus i 2 plan
Boarea: 124 kvm
Byggnadsår: 1972
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump m radiatorer
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2021-09-07
Primärenergital: 150

Ekonomi

Pris: 3 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 793 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 706 000 kr
Värdeår: 1972
Summa inteckningar: 1 670 000 kr
Driftkostnad: 44 150 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 15 000 kr
 • Försäkring: 5 000 kr
 • Hushållsström: 8 550 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 15 600 kr

Samfällighetsavgiften betalas för att täcka samtliga utgifter som t ex sophantering, vinterunderhåll (plogning sandning parkeringar), vatten/avlopp, telefoni och bredband (Comhem), elräkningar för gårdar och gemensamma utrymmen samt löpande underhåll som gräsklippare med mera samt täcka underhålls och förnyelseplan. För mer info se Sundsborgs hemsida: https://www.sundsborg.se/ OBS! Utöver driftkostnaderna ovan tillkommer fastighetsskatt om 8 524 kr/ år


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 1 087 000 kr
 • Smahusbyggnad: 1 706 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 102 kvm
  Tomttyp: Baksida med altan och gräsmatta
  Övrigt: Sydvästvänd baksida med altan och gräsmatta mot grönskande fält i helt insynsfritt läge. Promenadstråket och fältet framför är del av allmänning och biltrafiken är på behagligt avstånd.
  Uteplats: Trädäckad altan under tak med plats för stora utemöbler, matplats och grill i större storlek. Det sydvästliga läget möjliggör plantering av allsköns blomster i både krukor, balkonglådor och i rabatter.
  Parkering: Varje hushåll är garanterat 1 garageplats. Ytterligare en p-plats utomhus per hushåll (OBS! i mån av plats)

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan

  Bilder

  Uteplats baksida Uteplats framsida Uteplats framsida Hall Hall Hall Entré/Hall GästWC Kök Kök Kök Kök Kök Kök Tvättstuga Vardagsrum Matplats Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum/trapp Vardagsrum Uteplats baksida Uteplats baksida Uteplats baksida Trapp/ matplats Sällskapsrum övervåning Sällskapsrum övervåning Sällskapsrum övervåning Utsikt balkong Utsikt balkong Utsikt balkong Utsikt balkong Badrum Sovrum Sorvrum Sovrum Badrum Planritning entréplan (nuvarande) Planritning övervåning (nuvarande) Planritning entréplan (alternativ) Planritning övervåning (alternativ)

  Karta