Bjursvägen 36, 1 tr (ej markplan)

Upplands Väsby 1 800 000 kr utgångspris

Gaveltvåa med 21 kvm terrass i västerläge!

Välkommen till denna rymliga och avskilda tvårummare med två klädkammare och terrass med fri utsikt i bästa västerläge. Lägenheten ligger på gavel med fönster i tre väderstreck och går att ges en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tack vare vägg som inte är bärande. Sällskapsytorna vid matplats och i vardagsrum är fint ljusbelagda tack vare altandörr och fönstergrupp mot terrass i västerläge. Bostaden har ett fräscht badrum, ett fullt utrustat kök och ett sovrum med fönster i 2 väderstreck med tillhörande walk in closet. Goda förvaringslösningar i 2 klädkammare och garderober.

Lägenheten är en del av populära BRF Bollstanäs med närhet till Infra Citys handelsområde. Här är ekonomin god och området familjärt när natur och villaområde! Missa inte!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 67.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall: Rymlig hall med en rymlig klädkammare och två platsbyggda garderober i direkt anslutning. Här kan inrymmas en hatthylla och skohylla för förvaring.

Sovrum: Stort sovrum med fönster i 2 väderstreck. Intill sovrummet finns ytterligare en rymlig klädkammare. Sovrummet kan inrymma en dubbelsäng, nattduksbord

Badrum: Rymligt badrum med vitt kakel och grå plastmatta. Badrummet är utrustat med handdukstork, duschplats, kommod, handfat, spegelskåp, WC-stol och tvättmaskin.

Kök: Kompakt kök med vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk i rostfritt stål. Köket är utrustat med ugn/spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Väggen mellan vardagsrum och kök går att rivas för en öppnare planlösning. Intill köket finns en matplats invid gavelfönster.

Vardagsrum: Stort sällskapsrum med både matplats och kök i nära anslutning. Ordentligt med ljusinsläpp tack vare både fönstergrupp och altandörr mot terrassen i västerläge. Vardagsrummet kan inrymma en stor möbelgrupp, tv, tv-bänk och arbetshörna.

Terrass: Enorm terrass om 21 kvm i absolut bästa västerläge med fri utsikt. Ingen byggnad finns framför varför solläget är i absolut toppklass. Terrassen kan inrymma en stor matgrupp, grill, solstolar, förvaringsmöbler och ett flertal krukor. I dagsläget finns flertalet tujor planterade i de fasta blomlådorna, men lägenhetsinnehavaren kan här tack vare terrassens väderstreck ägna sig åt plantering av allsköns växter och blomster.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 67.5 kvm
Byggnadsår: 1987
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 163 i Brf Bollstanäs i Upplands Väsby
Pris: 1 800 000 kr utgångspris
Avgift: 4840 kr/mån
Driftkostnad: 390 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 190 kr
  • Hushållsström: 200 kr

Inre reparationsfond: 1 061 kr
Andel i förening: 0.24808%

Uteplats

Terrass om 21 kvm i västerläge

Förening

Föreningsnamn: Brf Bollstanäs i Upplands Väsby
Gatuadress: Slånbärsvägen 29
emailAddress: brfbollstanas@brfbollstanas.se
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Allmänt om föreningen: Husen är fördelade runt fyra gårdar och började byggas 1987 och det sista huset var klart i slutet på 1988.
Alla hus är av terrasshustyp. De lägre husen utan hiss har två våningsplan i souterräng i vissa fall. De högre husen med hiss har tre till fyra våningsplan och garage under mark. Området är mycket kuperat med varierande naturmark och ett brett artbestånd av olika träd.

På varje gård finns ett gårdshus med tvättstugor, samlingssal/gårdslokal med pentry. I anslutning till gårdshusen finns lekplatser, sittgrupper och utegrill. Centralt i området ligger ett gemensamt kvartershus, Gläntan, som innehåller en större samlingssal, pentry och bastu. Vid infarten till Slånbärsvägen ihop med miljöhuset finns fastighetsexpeditionen.
Anteckningar: Föreningen redovisar ett positivt nettoresultat de senaste 5 åren. Belåning per kvadratmeter är 5 786 kr/ kvm. Ekonomisk soliditet: 30 %
Antal lägenheter: 319
Parkering: Parkering I föreningen finns möjlighet att teckna avtal för garageplats i varmgarage och/eller bilplats utomhus. Garageplatser finns under respektive höghus och uteplatser finns belägna i anslutning till miljöhusen på Bjursvägen, Slånbärsvägen och Torpvägen. Ansökan om parkering görs på nedan formulär eller via e-post till; brfbollstanas@brfbollstanas.se Föreningen disponerar: 312 parkeringsplatser för personbilar i garagen under höghusen 25 MC/mopedplatser i garagen 64 parkeringsplatser utomhus 6 besöksplatser utomhus med SMS parkering För att ansöka om parkeringsplats kontakta styrelsen via e-post eller använd formuläret nedan. Parkeringssituationen kring föreningen Styrelsens ambition är att erbjuda en parkeringsplats för personbil per lägenhet. Tillgången på parkeringsplatser i området är begränsad, men det kan finnas möjlighet att hyra plats i Breddenområdet. Kontakt tas med Parking Partner. Ytterligare möjligheter till parkering som finns i närområdet är: Parkeringsområdet i Bredden Parkeringen vid Breddenskolan Parkeringen vid Grimsta by
Tv och bredband: Samtliga lägenheter förutom 4st har en CAT-6 bredbandsanslutning som möjliggör en bandbredd av upp till 1Gbps. Individuella avtal tecknas med Telenor. Föreningen har ett gruppavtal med ComHem för leverans av ett grundutbud av digital TV.
Övrigt: Föreningen redovisar ett positivt nettoresultat de senaste 5 åren.
Belåning per kvadratmeter är 5 786 kr/ kvm.
Ekonomisk soliditet: 30 %

Bilder

Fasad Terrass Hall Hall Hall Sovrum Sovrum Sovrum Badrum Hall Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum matplats Matplats Terrass Terrass Kök Kök Matplats Fasad Utsikt Terrass Utsikt terrass planritning

Karta